عسل یکی از مفیدترین مواد غذایی طبیعی است که در دستورات گوناگون تهیهی دسرها و غذاهای مختلف بهعنوان یکی از شیرینکنندههای بدون ضرر مورد استفاده قرار میگیرد. در کنار استفادههایی که بهعنوان طعمدهندهی غذایی از عسل میشود، این مادهی خوراکی طبیعی، خواص درمانی متعددی نیز دارد. همانطور که میدانید این مادهی غذایی طی یک فرآیند طبیعی توسط زنبورهای عسل تولید میشود و کیفیت گلهایی که زنبورها از شهد آنها استفاده میکنند تاثیر بهسزایی در رنگ، مزه و غلظت آن دارد.
عسل پروتئینها، آمینواسیدها، آنزیمها و مواد مفید دیگری هم دارد. این ماده سرشار از مولکولهای قندهای طبیعی مانند گلوکز و فروکتوز است. همچنین، عسل در مقایسه با شکر تاثیر اندکی در افزایش قند خون دارد. البته شیرینی طعم عسل نسبت به شکر بیشتر است که همین امر باعث میشود تا با استفادهی مقدار کمتری از آن احساس نیاز افراد به شیرینی پاسخ داده شود. هر چند باید مراقب کالری بیشتر این خوراکی خوشمزه نیز باشید. از طرفی، کیکها طرفداران بسیاری در بین علاقهمندان به دسر دارند. کیکها عموما بهعنوان یک میانوعده و یا یک طعمدهنده در کنار نوشیدنیهای گرم مختلف سرو میشوند.
همانطور که میدانید کیکها در انواع و مزههای مختلفی تهیه میشوند، طعمدهندههایی همچون شکلات، میوههای مختلف و خوراکیهایی از این دست که هر یک علاقهمندان مختص به خود را دارند. کیک عسل یکی از انواع کیکها است که شاید بتوان گفت دست کم گرفته شده است؛ زیرا بدون شک یکی از بهترین کیکهایی است که میتوان خیلی ساده و در آشپزخانهی هر خانهای آن را تهیه نمود. یکی از نکات حائز اهمیت در دستور پخت این کیک خوشمزه استفاده از یک عسل مرغوب و طبیعی است. در این مطلب دستور پخت کیک عسل را که بسیار لذیذ و ساده است، با شما به اشتراک میگذاریم تا شما هم اگر علاقهمند به این دسر خارقالعاده هستید و یا قصد دارید یک دسر و یا میانوعدهی بدون ضرر برای خودتان مهیا نمایید، بتوانید بهراحتی در منزل و با مواد اولیهی سادهای که در اختیار دارید، این کیک خوشمزه و سالم را برای خود و خانواده یا دوستانتان بپزید.