عمومی

طرز تهیه تارت پای سیب آمریکایی

در این مقاله قرار است با یکی از تارت‌های محبوب و بسیار پرطرف­دار که به‌صورت تازه در شیرینی سرای لندو پخت می‌شود، آشنا شوید. در ادامه  توجه شما را به طرز تهیه تارت باکیفیت و خوشمزه پای سیب جلب می‌کنیم و  مروری بر تاریخچه این تارت بسیار هوس‌انگیز خواهیم داشت. پس با ما همراه باشید.

تاریخچه پای سیب

پای سیب زیرمجموعه‌ای از تارت‌های میوه است و به آن تارت سیب نیز می‌گویند. ماده اصلی آن که طعم قالبی در مزه این تارت بی‌نظیر دارد، میوه سیب است و این شیرین را با بستنی و حتی خامه هم می‌توانید میل کنید، هرچند اکثر طرف‌داران این کیک، آن را با بستنی و خامه میل نمی‌کنند و با یک چای داغ به پیشواز آن می‌روند.

پای سیب اصالتی انگلیسی دارد این تارت تحت‌تأثیر آشپزی فرانسوی، هلندی و عثمانی‌ها در قرن 14 میلادی و دهه 90 به وجود آمد.

دستور پخت این شیرینی بسیار جذاب برای اولین‌بار در یک کتاب آشپزی امریکایی در سال 1796 توسط آملیا سیمونز منتشر شد و در قرن 18 و 19 میلادی پای سیب جزئی از آشپزی بسیاری از آمریکایی‌ها قرار گرفت. این تارت، بیانگر کشور آمریکاست اما این به این معنی نیست که اصالتی آمریکایی دارد؛ زیرا پای سیب در واقع بیانگر ذوق هنری و فرهنگ کل کشورهای دنیا است.

مواد موردنیاز برای تهیه پای سیب آمریکایی

  • آرد: 400 گرم
  • پودر شکر 120 گرم
  • کره سرد: 150 گرم
  • آب یخ: 4 قاشق غذاخوری
  • وانیل: نوک قاشق غذاخوری (از وانیل به مقدار بیشت تر استفاده نکنید زیرا باعث تلخی کیک پای سیب می‌شود)
  • تخم‌مرغ: 1 عدد

مواد داخلی برای تهیه پای سیب آمریکایی

  • دارچین: به مقدار فراوان
  • شکر4/1 پیمانه
  • سیب: به مقدار لازم
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • گلاب (به مقدار لازم)

طرز تهیه مواد داخلی موردنیاز برای پای سیب آمریکایی

برای تهیه مواد داخلی پای سیب به ترتیب زیر عمل کنید:

  1. در مرحله اول سیب‌ها را خرد کنید (سعی کنید به خلال‌های تقسیم کنتید که نه ضخیم باشد و نه نازک)
  2. در مرحله دوم شکر، گلاب و دارچین را باهم مخلوط کنید
  3. در مرحلهٔ سوم مواد مخلوط شده را با سیب‌های ورقه‌ورقه شده ترکیب کنید و درون یک قابله بریزید و روی شعله کم قرار دهید تا به‌صورت کمپوت در بیاید و در آخر بعد از کمپوت شدن، اجاق را خاموش کرده و اجازه بدهید تا خنک شود.

طرز تهیه خمیر پای سیب آمریکایی

برای تهیه خمیر پای سیب آمریکایی باید به ترتیب زیر عمل کنید تا یک خمیر یکدست و باکیفیت داشته باشید.

  1. در مرحلهٔ نخست برای تهیه خمیر خوشمزه پای سیب، ابتدا باید کره سرد شده، آرد و شکر را با هم مخلوط کنیم تا شبیه خمیر یک نان بشود.
  2. در مرحله دوم وانیل، تخم‌مرغ و آب سرد را با هم مخلوط می‌کنیم.
  3. در مرحله بعدی خمیر تهیه شده را روی یک سلفون پهن کنید و به مدت حدوداً یک ساعت در درون یخچال اجازه بدهید استراحت کند تا خمیر عمل بیاید.
  4. در مرحله چهارم خمیر را خارج کنید. روی سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت یک سانتی‌متر پهن کنید.
  5. در مرحله پنجم پس از پهن کردن خمیر، آن را درون یک قالب بریزید و کل قالب را به‌خوبی بپوشانید.

نکته: باید خمیر را طوری پهن کنید که تا روی قالب بیاید و دیواره‌ها را به‌خوبی بپوشاند.

  1. موادی را که برای داخل پای سیب در ابتدا تهیه کردیم را به‌جز مخلوط آب، داخل خمیر بریزید.
  2. در مرحلهٔ هفتم باید سطح تارت پای سیب را با برش‌های خمیری به‌صورت نواری و نازک مانند حصیر ببافید و روی تارت خود قرار دهید.
  3. در این مرحله مخلوط آب و شکر و تخم‌مرغ را با یک برس بر روی سطح پای سیب خود، پوشش دهید.
  4. در مرحلهٔ آخر تارت پای سیب خود را به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درون فری که از 10 دقیقه قبل‌تر گرم شده قرار دهید. سپس از فر خارج کرده اجازه دهید کاملاً خنک شود.
  5.   

پیشنهاد لندو به شما

این تارت بسیار مناسب روزهای سرد پاییزی و زمستانی است که در کناری داغی چای یک ترکیب برنده را تشکیل می‌دهد. می‌توانید در فصول گرم نیز به همراه بستنی و خامه نوش جان کنید.

نوش جان! پای سیب آمریکایی جذاب شما آماده است.

شیرینی پای سیب یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی ­ها با طعمی همه‌پسند است که می‌توانید به‌صورت تازه و با بهترین کیفیت  از شیرینی سرای لندو تهیه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *